fbpx

Flytning til England

 

Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til England

Hvis du står overfor at skulle flytte til England, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til England, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele 

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til England?

Vi har erfaringen med flytning til England

Når man overvejer en flytning til England, er der mange ting at tage højde for. Først og fremmest har de en helt anden kultur, og alting fungerer anderledes end hjemme i Danmark. Derfor er tillid og tryghed noget af det vigtigste, når man skal vælge et flyttefirma til at assistere med opgaven. Desuden er de fleste dygtige og erfarne flyttefirmaer begrænset til kun at udføre opgaver inden for Danmarks grænser, og derfor kan det være svært at finde en dygtig leverandør, der kan løse opgaven for dig. Du bør derfor søge efter et flyttefirma, der specialiserer sig i international flytning. Det har vi i Taggaard Movers.

Stor erfaring med flytning til England

Det er altid en god idé at have et flyttefirma med erfaring inden for internationale anliggender i baghånden, også selv om du har mulighed for at klare den praktiske del på egen hånd. Lovgivningen er anderledes i England, og der kan være udgifter forbundet med bil eller andre former for køretøjer. Med et internationalt flyttefirma som os i Taggaard Movers har du mulighed for at få råd og vejledning i alle situationer, der måtte opstå i forbindelse med flytningen.

Al form for transport af inventar fra Danmark af foregår til søs. Da der skal koordineres og planlægges en del, er det en rigtig god idé at være ude i god tid. Kan man angive en lang tidshorisont, er det derfor praktisk for alle parter, da flyttefirmaet har mulighed for at udarbejde en effektiv og økonomisk plan for din flytning.

Tips når du skal flytte til England

Når du får adresse i England, er der nogle ting, der er særligt vigtige at have i baghovedet:

  • Man bør først og fremmest registrere sig som udrejst i det danske CPR-register.
  • Der kan i særlige tilfælde være behov for en ophold- eller arbejdstilladelse. Som udgangspunkt er det dog ikke nødvendigt for EU-borgere, da de pr. automatik har opholdsret og arbejdstilladelse i England. Dette kan dog ændre sig, afhængigt af hvordan Brexit ender.
  • Når man foretager en flytning til England, er man ikke længere dækket af den danske sygesikring. Man vil derimod være dækket af den britiske sygesikring, forudsat at man har opholds- og arbejdstilladelse, og betaler skat.
  • For at have job i England kræver det i langt de fleste tilfælde, at man opretter et National Insurance Number. Det benyttes bl.a. i forbindelse med beskatning af indtægter.

Priser når man skal flytte til England

Når en opgave skal prissættes, er det vigtigt at flyttefirmaet har fået så meget information om den som muligt, da mange faktorer spiller ind. Der er blandt andet behov for at vide:

  • Hvor meget inventar der er tale om
  • Om der er særlige forhold for specifikt inventar (Størrelse? Vægt? Særlig transport?),
  • Om der er specielle krav eller ønsker til ydelsen, og hvordan din tidshorisont ser ud.
  • Derudover er det essentielt at informere, om du bor i hus, på 1. sal eller på 6. sal.

Priserne varierer naturligvis efter hvor flytningen skal finde sted, og hvor de skal flyttes hen. Jo mere nøjagtig information der kan angives, desto mere præcist et tilbud kan der udarbejdes.

Har du nogen spørgsmål omkring flytning af adresse til England, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, såfremt vi modtager tilstrækkelig information om den.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!