fbpx

Flytning til England
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til England

Hvis du står overfor at skulle flytte til England, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til England, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele 

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til England?

Vi har erfaringen med flytning til England

Når man overvejer en flytning til England, er der mange ting at tage højde for. Først og fremmest har de en helt anden kultur, og alting fungerer anderledes end hjemme i Danmark. Derfor er tillid og tryghed noget af det vigtigste, når man skal vælge et flyttefirma til at assistere med opgaven. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at man finder en leverandør, som specialiserer sig i international flytning. Det gør vi hos Taggaard Movers.

Stor erfaring med flytning til England

Det er altid en god idé at have et flyttefirma med erfaring inden for internationale anliggender i baghånden – også selv om du har mulighed for at klare den praktiske del på egen hånd. Lovgivningen er anderledes i England, og der kan være udgifter forbundet med bil eller andre former for køretøjer. Med et internationalt flyttefirma som Taggaard Movers har du mulighed for at få råd og vejledning i alle situationer, der måtte opstå i forbindelse med flytningen.

Bemærk, at al form for transport af inventar fra Danmark foregår til søs. Da dette medfører, at der skal koordineres og planlægges en del, er det en rigtig god idé at være ude i god tid. I det hele taget er det altid en fordel med en lang tidshorisont, da flyttefirmaet så har mulighed for at udarbejde en effektiv og økonomisk plan for din flytning.

Tips når du skal flytte til England

Når du får adresse i England, er der nogle ting, der er særligt vigtige at have i baghovedet:

  • Man skal registrere sig som udrejst i det danske CPR-register.
  • Der kan i særlige tilfælde være behov for en ophold- eller arbejdstilladelse.
  • Når man foretager en flytning til England, er man ikke længere dækket af den danske sygesikring. Man vil derimod være dækket af den britiske sygesikring, forudsat at man har opholds- og arbejdstilladelse og betaler skat.
  • For at have job i England kræver det i langt de fleste tilfælde, at man opretter et National Insurance Number. Det benyttes bl.a. i forbindelse med beskatning af indtægter.

Priser når man skal flytte til England

Når en opgave skal prissættes, er det vigtigt at flyttefirmaet har fået så meget information om den som muligt, da mange faktorer spiller ind. Der er blandt andet behov for at vide: 

  • Hvor meget inventar er der tale om?
  • Er der er særlige forhold for specifikt inventar? (Fx: Størrelse, vægt, særlig transport)
  • Er der er specielle krav eller ønsker til ydelsen, og hvordan ser din tidshorisont ud?
  • Bor du i hus, på 1. sal eller på 6. sal?

Priserne varierer naturligvis også efter, hvor flytningen skal finde sted, og hvor tingene skal flyttes hen. Så jo mere nøjagtig information, der kan angives, desto mere præcist et tilbud kan der udarbejdes.

Har du nogen spørgsmål omkring flytning af adresse til England, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!