Erfaring, omhu og tillid er afgørende faktorer når du skal flytte

foto2Taggaard Movers har den erfaring, der sikrer dig en ordentlig flytteoplevelse fra start til slut. Vi ved at enhver udstationering og flytning til udlandet er en stor opgave for enhver familie. Vi har derfor sat alt ind på at reducere den stressfaktor som du måtte være udsat for. Vi arbejder meget professionelt med dit indbo, og vi har en stor professionel stolthed, der gennemsyrer hele vores hverdag. Det betyder, at du kan få en flytning til udlandet helt på dine vilkår, og med højt fagligt niveau, uanset hvilken løsningsmodel du har behov for.

Vi beskæftiger os kun med flytninger, og du har derfor en professionel partner under den flytning til udlandet, der kan give dig de bedste råd, og den mest professionelle vejledning når du benytter Taggaardmovers.com som din betroede flyttepartner.

Vi sætter en ære i at være omhyggelig med dit indbo – det har første prioritet. Derfor kan vi med stolthed sige, at risikoen for skader på dit indbo under flytningen er minimal, og at vores meget lave skadesprocent kan gøre de fleste konkurrenter misundelige. Vores omhyggelighed, professionalisme og grundighed er til glæde og gavn for vores kunder, som altid får en god oplevelse, og derfor ofte benytter os igen og igen.

Gode råd og praktiske tips til din flytning

Vi giver dig nogle tips og gode råd, så du får en god flytning.

 • Pakning og mærkning

  Det er en god idé at pakke ned værelsesvis. Sørg for at mærke kasserne med indhold og navnet på det værelse i den nye bolig, som kassen hører hjemme i. Giv eventuelt hvert enkelt værelse i det nye hus et nummer – det får flytningen til at flyde langt bedre. Hvis du vil, kan du også lave en udførlig liste over hver enkelt kasses indhold. Det tager naturligvis længere tid, men så kan du også hurtigt finde det, du søger.

 • Elektronik og hvidevarer

  Hvis det er muligt, så anvend altid originalindpakningen til elektroniske apparater, computere og fladskærme. Sørg desuden for at fylde kasserne op med avispapir, indpakningspapir eller tæpper.
  Du kan selv koble vaskemaskinen fra og til, men husk at lade overskudsvandet løbe fra. Husk endvidere at sætte tromlen fast med transportbøjlerne for at undgå beskadigelse.
  Husk at afrime dit køleskab og tape døren fast. Det er desuden vigtigt, at køleskabet står ret op under transporten. Sæt din fryser til højeste frysetilstand natten til flyttedagen, og isoler den under flytningen med tæpper. (Eller endnu bedre: Spis fryserens indhold inden flytning.)

 • Service og skrøbelige ting

  Det kræver stor forsigtighed at pakke service ned. Vi har specialpapir til korrekt indpakning af dit service. Rul sølvtøj ind i silkepapir og svøb skrøbelige ting ind. Nogle genstande kan måske pakkes sammen med dit sengelinned. Klæb store mærker på kasserne (med FORSIGTIG, GLAS), så man lægger mærke til dem.
  Tungere ting (som fx tallerkener) skal nederst i kassen. Tallerkener, fade mv. skal pakkes med papir i bunden af kassen og rundt om genstandene. Tallerkener og fade skal stilles på højkant i kassen. Sæt meget skrøbelige glas (fx vinglas) og flasker ret op i kassen. Spørg os eventuelt efter glaskasser hvis du har brug for dem. Det kan anbefales at lade flyttemanden pakke porcelænet ned for sikker flytning.

 • Tunge ting

  Det er ikke klogt at placere mange tunge ting sammen (fx bøger) i én kasse. Brug bøgerne som underlag og læg lettere ting oveni til opfyldning. Bøger skal pakkes liggende da ryggene ellers nemt beskadiges. Gør ikke kasserne for tunge og brug mindre kasser til tunge ting. Dette letter flytningen og mindsker chancen for beskadigelse. Kassen skal så vidt muligt pakkes helt op til kanten, da man dermed undgår, at kassen synker sammen under transport.

 • Tøj og tæpper

  Tøj skal også pakkes i flyttekasser, da det er nemmere for flyttemanden at håndtere. Bøjletøj kan hænges op i garderobebokse, som du kan låne af os. Således kan tøjet transporteres uden at krølle. Bøj ikke tæpper sammen men rul dem sammen for at undgå skader.

 • Gardiner og lamper

  Gardiner tages ned fra stængerne og lægges i kasser. Tag lamper ud af stikkene og stil lampeskærmene, så de står lodret op i kassen. Vær ekstra forsigtig med indpakningen af disse ting. Har du en prisme eller en anden form for stor lysekrone, kan vi pakke dem i specialkasser, vi specialdesigner til formålet.

 • Ure og malerier

  Sørg for at sætte pendulet fast i kassen på ure. Lad vores professionelle fagfolk pakke store ure (standure), ligesom du også bør lade os håndtere spejle og malerier. Det sikrer dig den bedste beskyttelse under transporten.

 • Potteplanter og kolonialvarer

  Afhængigt af afstanden, der skal flyttes, kan man tage potteplanter med. Små potteplanter sættes sammen i en kasse, store potteplanter tager vi os af. Kolonialvarer, rengøringsmidler mv. skal pakkes i kraftige plastposer inden de pakkes i kasserne.

 • Værdigenstande

  Efterlad ikke nøgler i skriveborde, da de nemt kan blive væk. Sørg for, at du har nøgler, penge og andre værdier i din håndbagage. Det samme gælder naturligvis også for smykker og vigtige papirer.

 • Andre genstande

  Andre genstande af værdi er fx værktøj. Hold det for sig, så du hurtigt kan starte i det nye hjem.
  Du kan altid leje flyttekasser hos os, både almindelige kasser, men også hvis du har meget bøjletøj kan et G-skab med fordel lånes.