personalerabat til Novo og Novo zymes personalePersonalerabat på 15% til dig i Novogruppen

Vi har indgået en rabataftale med din personaleforening. Derfor får du 15% rabat på din flytning. Kontakt os telefonisk eller igennem formularen herunder.

Taggaard Movers har mere end 25 års erfaring med flytning over alt i Europa, og vi kan sikre dig en god service hvor den samme flyttemand følger dit indbo fra start til slut, og dette koster ikke ekstra.

Pris og service hænger sammen, og når man skal flytte til et andet land er det ofte forbundet med en dyr flytning, men sådan er det ikke hos Taggaard Movers, her er der plads til alle, det er dig der bestemmer.

Få et tilbud med personalerabat!

Vi har også en løsning der passer til dit behov.

VIP PAKKEN

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode.

PRIOTETS PAKKEN

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

KOMINATIONS PAKKEN

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris.

OPSAMLINGS PAKKEN

I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

OPBEVARINGS PAKKEN

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave.

VELHOLDT UDSTYR FORTÆLLER MEGET OM EN VIRKSOMHED, DET VED DU SOM ANSAT I NOVOGRUPPEN

Kvalitet starter med mennesker. Vedligehold udstyr viser fokus på kvalitet og professionalisme