Information om os som flyttefirma, og vores holdning til professionel flytning

foto11Taggaard Movers er vores oprindelige navn. vi har dog i en periode også benyttet EUFLYT.DK for vi mente at vi dermed fik et mere moderne og internetvenligt firmanavn, der lever op til de krav der stilles i verden anno 2016. Det har vis sig ikke været tilfældet, så vi har derfor valgt at besøgende til EUFLYT.DK igen kommer tilbage på vores oprindelige webside. Men på trods af disse forsøg på moderniseringer, er vi stadig det samme professionelle stabile flyttefirma med mere end 25 års erfaring med flytning. Vi er stadig firmaet, hvor faglig stolthed er en vigtig del af vores daglige arbejde. Vi lover aldrig mere end vi kan holde, og vi gør altid vores bedste for at sikre dig en god flytteoplevelse.

Vores målsætning er at bibeholde vores høje kvalitet og serviceniveau, selv om markedet er presset på priserne, og kvaliteten på den service som tilbydes er under stærkt pres. Vi ønsker forsat at holde vores høje faglige niveau, således at vores kernekunder, kan mærke at vi kun arbejder en vej, og det er på at forbedre det produkt vi leverer i sidste ende. Vi skal være kendt på kvalitet, sikkerhed og gode oplevelser, kun ad den vej kan vi vokse i et presset marked – og dermed fortsat give kunderne og deres indbo den behandling de fortjener.

Vi er en stolt flytteforretning hvor kvalitet og service er i højsædet. Vi tilbyder alle former for flytninger i Europa og rundt om i verden. Om du skal flytte til et sted i Europa, eller om på den anden side af jorden, grundet en udstationering eller en relocation, så er du altid i gode hænder når du vælger Taggaardmovers.com som din flyttepartner.

foto1Vi har et meget stort netværk af professionelle flytte-, shipping- samt relocationpartnere, som gør, at vi altid leverer den bedste flytning. Uanset hvilke krav du stiller for din flytning, gør vi alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse i form af en god og gnidningsfri flytning.

Vi har rigtig mange mindre opgaver og ad hoc opgaver med på vores transporter i Europa, og det betyder, at vi næsten altid har muligheden for lige at være behjælpelig med små opgaver. Det være sig en medtagelse af et parti vinterdæk, et maleri eller 10 flyttekasser som skal til opbevaring på vores lager. Derfor er vi et sikkert, billigt, fleksibelt og troværdigt alternativ til regulær godstransport. Vi besøger meget ofte byer som Bruxelles, London og Oslo, da vores kernekunder er store organisationer inden for Nato, EU Kommissionen, den politiske sektor, bank- og finansverdenen.

Taggaard Movers er en miljøvenlig virksomhed, og det bærer vores hverdag præg af. Vi valgt at benytte biler i højeste miljøklasse, kombineret med, at vores chauffører har været på kursus for at lære kunsten at køre miljørigtigt. Disse tiltag betød at vi i 2011 kunne reducere vores brændstofforbrug med 12 %.