fbpx

Vi har flyttet mange
medarbejdere & virksomheder

De fleste af vores flytninger til udlandet er foregået på kombinationsbasis, hvor vi får fyldt vores biler op ved hjælp at flere samtidige flytninger. Andre flytninger til udlandet er foregået som rene VIP-flytninger, hvor vi har været behjælpelige med alt lige fra selve flytningen til opsætning af lamper, tv o.l.

Vi har et bredt netværk rundt om i verden der gør, at vi har været en del af vores kunder behjælpelig med til at finde en ny bolig. Det kan ofte være svært, selv at finde den helt rette bolig der dækker ens behov, når man for en periode fx er udstationeret for EU, Nato eller en stor privat virksomhed.

BEHJÆLPELIG MED FLYTNINGER

Vi har blandt andet været behjælpelige med flytninger til udlandet for familier i følgende virksomheder:

mærsk logo referencer
ikea-logo-ref
statoil-logo-ref
coloplast-logo-ref
Shell-logo-ref
telenor-logo-ref
Danske_Bank_logo_ref
siemens-logo-ref
um_rigsvaben_logo_ref

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!