Sikkerhed og tryghed er nøgleordene ved en flytning

Igennem vores 30 år i branchen har vi hjulpet rigtig mange det praktiske ved en flytning til udlandet – eller retur til Danmark. Det betyder, at vi har mødt mange forskellige menensker og set hvor mange forskellige ønsker og behov, der er.

Vores kombinationsflytning – hvor vi fylder bilen med flere klienters bohave – har altid været en utrolig populær løsning, da det både er praktisk og en god løsning prismæssigt.

Andre flytninger til udlandet er foregået som VIP-flytninger, hvor vi har hjulpet med alt lige fra selve nedpakningen til flytningen til udpakning og opsætning af diverse ting på ankomststedet.

Uanset hvad behovet måtte være, er vi altid klar med en skræddersyet løsning, hvor sikkerhed og tryghed er nøgleordene.

Nedenfor har vi samlet et par af de udtalelser, som vores kunder er kommet med i løbet af årene.

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

“I forbindelse med at jeg skulle flytte fra Danmark til England indhentede jeg tre tilbud paa flytning af mit indbo.

Taggaard Movers var hurtigst til at fremsende et skriftligt tilbud og samtidigt var tilbuddet det mest konkurrence dygtige prismaessigt.

Kommunikation og haandtering omkring afhenting, oplagering henover julen/nytaar samt aflevering af mine ting, var hurtig, praecis og blev overholdt til punkt og prikke.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Taggaard Movers og vil helt givet gøre brug af jeres services naeste gang jeg skal flytte.”

 Karl Nielsen, Sales Manager, Bristol, UK

“Jeg kan varmt anbefale Taggaard Movers! De har et fantastisk serviceniveau med kunden i fokus, de finder løsninger på trods af udfordringer, og uanset hvilke spørgsmål jeg havde blev de altid besvaret til fulde og uden ventetid. I min flytning fra København til Madrid blev jeg mødt med en altid positiv attitude og jeg følte mig meget tryg i hele processen. Desuden skal det tilføjes at de har de bedste priser jeg kunne finde på markedet. Alt i alt en rigtig god oplevelse!”
Tak for hjælpen med min flytning og alt godt fremover!”

Julie

“Vi er flyttet fra Danmark til Costa Blanca i Spanien og valgte at få Taggaard Movers til at hente vores ting, opbevare dem for os i nogle måneder og derefter levere dem til os her i Spanien. Det valg har vi været rigtig glade for, og vi vil derfor gerne anbefale andre at overlade flytningen til dem. Der har været 100% styr på aftaler og pasning af vores ting. Meget velorganiseret og super flinke, behagelige, effektive og professionelle flyttefolk, både ved afhentning og levering. Alt i alt et meget godt og tilfredsstillende arbejde.”

Lis & Max Meyer

“Torben og Dave stod for vores flytning fra Charlottenlund til Alicante. Helt fra første kontakt har jeg følt at der var 100% styr på det. Tilbud, svar på alle mulige spørgsmål blev besvaret hurtigt og det har været trygt gennem hele processen. Jeg havde regnet med at det ville være stressende at se sit indbo køre væk men tværtimod føltes det trygt og godt. Selv da vi havde glemt lidt kasser i kælderen kom Dave retur med et smil! Alt har simpelthen været så professionelt og med godt humør.
Møbler og flyttekasser kom i perfekt stand til Alicante med Dave og det var helt vemodigt at se ham køre væk da alle møbler var blevet afleveret trygt og godt i Spanien. Jeg har aldrig mødt en person som så helhjertet var så glad og gjorde alt han kunne for at vi var glade og tilfredse.
Jeg er så glad for at jeg valgte jer men ærligt så var der aldrig nogen tvivl og jeg overvejede ikke andre for det føltes helt rigtigt og trygt fra begyndelsen. Tusind tak for at gøre vores flytning til en helt speciel og fantastisk oplevelse.”

Nina Grove

“Jeg havde fornøjelsen af at benytte Taggaard Movers på en flytning fra København til Barcelona.
Det var en helt igennem super oplevelse, lige fra besigtigelse, tilbudsgivning, udarbejdelse af inventar liste, til læsning/aflevering af møbler.
Jeg følte mig hele vejen igennem velinformeret, og Torbens professionalisme og pålidelighed skinnende igennem alle aspekter af flytningen.
Mine møbler blev pakket nænsomt i bobleplast/tæpper, afleveret til tiden, og selvfølgelig uden en skramme.
Prisen var fair, og yderst konkurrencedygtig.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Taggard Movers, og til Torben, og vil til hver en tid benytte ham igen.”

Morten Lange Nielsen

BEHJÆLPELIG MED FLYTNINGER

Vi har blandt andet været behjælpelige med flytninger til udlandet for familier i følgende virksomheder:

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her