fbpx

Beregn volumen af dit indbo

- benyt vores gratis beregner

Hvor meget indbo skal flyttes?

Når du bliver spurgt hvor meget inventar og indbo du skal have flyttet, så er det faktisk svært at svare på, ikke sandt?

Igennem årene har man jo samlet en hel del sammen, og når man så laver en mental liste over tingene, glemmer man hurtigt havetraktoren ude i skuret og skrivebordet, man har stående på første sal.

Af samme grund kigger vi meget gerne fordi dit hjem for selv lige at vurdere mængden af indbo, så vi kan give et helt præcist tilbud på flytning af det.

Men det kan også være rigtig rart for dig selv at have en liste over dit indbo, så du selv har et nogenlunde overblik over hvor mange m3 gods du faktisk skal have flyttet. Det kan bestemt gøre tingene nemmere for dig, når du indhenter tilbud på flytning af det.

Derfor har vi lavet en VOLUMEBEREGNER, der giver dig en rigtig god indikation af, hvor meget du skal have flyttet.

Klik på knappen her for at downloade arket. Herefter skriver du antal udfor hver ting, og når du er færdig, vil du nederst i arket se en indikation af, hvor mange m3 gods du har i dit hjem.

Vi håber, at du får glæde af beregneren.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

E-mail: info@taggaardmovers.com
Teleofn: 39 200 200

Beregn mængden af dit indbo

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!