fbpx

Mere end 500 samarbejdspartnere i verden kan hjælpe os med din flytning

Brug for en partner i ankomstlandet?

Det kan være en kompliceret affære at flytte til et andet land på grund af de mange lokale regler. Af denne grund har vi indgået et samarbejde med en lang række specialister i udlandet, da det netop er uhyre vigtigt at kende nogen med lokalkendskab.

Vi kan derfor hjælpe dig med at skaffe troværdig lokal assitance, hvis du får brug for hjælp af en håndværker i forbindelse med flytningen.

Vi er stålsatte på at gøre alt hvad vi kan for at flytningen bliver en gnidningsfri oplevelse, så tøv ikke med at tage fat i os.

Kontakt os på:
+45 39 200 200 eller info@taggaardmovers.com såfremt du har særlige krav eller behov for supplerende information angående din flytning.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!