Flytning til udlandet – vi har erfaringen

Når du stor overfor en flytning til udlandet, er der en masse ting der skal være på plads først. Derfor er det vigtigt at bruge et flyttefirma der har erfaringen og ekspertisen i international flytning. Det har vi i Taggard Movers.

Faktisk har vi over 30 års erfaring med flytning til udlandet, og ved derfor hvad der skal være styr på, både i forhold til logistik, men også de forskellige forskelle der naturligvis er i forskellige lande.

Hvorfor er det vigtigt at vælge de rigtige ved flytning til udlandet?

Det er ikke et hvert flyttefirma der kan håndtere flytning til udlandet. Derfor er det ekstra vigtigt at vælge nogle der ved hvad der skal til. Alle de aspekter der giver dig hovedpine har vi styr på. Opstår der spørgsmål undervejs, kan du derfor også være sikker på at vi har svaret til dig.

Vores erfaring og viden gør at du helt trygt kan overlade din internationale flytning til os.

Flytning fra udlandet til Danmark

Står du og skal flytte fra udlandet og tilbage til Danmark, er det selvfølgelig også noget vi klarer for dig. Hvad end du skal flytte fra Tyskland til Danmark, eller fra et af de andre store lande i Europa, har vi prøvet det før. Så er din internationale flytning fra et EU land til Danmark, klarer vi det med samme rutine og ekspertise som ved flytning til udlandet.

Herunder kan du se, og læse mere om, eksempler på de lande vi laver international flytning til.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Kvalitet og tryghed er nøgleordene

Vi er en flytteforretning, der lægger meget vægt på at gøre et godt stykke arbejde og at yde en god service. Med disse kerneværdier har vi i mere end 30 år hjulpet med at flytte gods rundt omkring i Europa og resten af verden.
Uanset om du flytter hele hjemmet til et andet land, eller om du blot skal have en enkelt flyttekasse med, så hjælper vi gerne med en god og fleksibel løsning.

Få et tilbud nu

Skal du have en lille ting med i vores bil?

Vi har rigtig mange mindre flytteopgaver rundt om i Europa, og det betyder, at vi ofte har mulighed for at hjælpe med mindre flytteopgaver. Så hvis du lige skal have 4 flyttekasser eller et tv med til en af vores faste destinationer, så kan vi helt sikkert hjælpe til en god pris.
Denne type billige og fleksible flytninger er vores kunder rigtig glade for, og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe – også med de mindre ting.

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her