Flytning til Frankrig

Vi hjælper med din flytning

Paris | Bordeaux | Lyon | Cannes | Nice | Toulouse | Nantes | Avignon | Marseille | Strassbourg

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Frankrig

Hvis du står overfor at skulle flytte til Frankrig, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Frankrig, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Frankrig?

Vi har erfaringen med flytning til Frankrig

At flytte til Frankrig er en af de mindre komplicerede opgaver inden for international flytning. Dette skyldes, at Frankrig er medlem af EU og derfor under EU-regler, der gør hele processen lidt nemmere. For eksempel har man som EU-borger ret til at opholde sig i Frankrig i op til 3 måneder uden behov for opholdstilladelse. Man behøver som EU-borger heller ikke en arbejdstilladelse. Varer opholdet længere end 3 måneder, skal man dog kontakte de franske myndigheder og blive registreret.

Som ved alle internationale flytninger, skal man melde sin udrejse i det danske CPR-register, og man mister sin danske sygesikring ved at flytte fra Danmark. Dog kan man i stedet få EU-sygesikringskortet til at dække eventuelle behandlinger, der måtte være nødvendige.

Vælg en leverandør med erfaring i flytning til Frankrig

Det er muligt at køre fra Danmark til Frankrig, hvilket gør transport af flyttegods til en håndgribelig opgave. Dog er det stadig stærkt anbefalet, at man anskaffer sig en samarbejdspartner, der har erfaring inden for international flytning. Ud over den åbenlyse sproglige barriere, hvis man ikke taler fransk, er der masser af små udfordringer af forskellig art, som man ikke nødvendigvis selv har tænkt på. Sådanne ting kan en erfaren leverandør som Taggaard Movers hjælpe dig med at tage højde for, og vi kan vejlede dig gennem mange af de processer, der er nødvendige, når man foretager en flytning til Frankrig.

Få et tilbud på flytning til Frankrig

At overlade sine ejendele i en ukendt leverandørs hænder, for at de så kan flytte det til et andet land, er i høj grad en tillidssag, og derfor er det vigtigt at have en personlig kontakt med sin leverandør under hele processen. Dette gælder i særdeleshed også, når man indhenter tilbuddet på flytningen, hvor det er af yderste vigtighed, at man leverer så mange informationer om opgaven som muligt. Leverandøren har brug for at vide så mange detaljer omkring flytningen som muligt: Hvor lang en distance er der tale om? Hvordan er forholdene for både afhentning og aflæsning? Især er det vigtigt at informere om særlige forhold for inventar. Dette kan være, at det skal skilles ad, at det er ekstremt skrøbeligt, eller at der skal benyttes særligt værktøj for at flytte det.

Herudover er et af de vigtigste parametre tidsrammen. Hvis du angiver en bred tidshorisont, har leverandøren langt bedre mulighed for at sammensætte en funktionel og effektiv plan for flytningen. Det gør sig også gældende på den økonomiske front, da leverandøren kan sænke prisen på tilbuddet grundet lavere omkostninger.

Har du spørgsmål omkring en større eller mindre flyttesag fra Danmark til Frankrig, så kontakt os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt vejledning til, hvordan du på bedst mulig vis kan få løst din opgave.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her