fbpx

Flytning til Frankrig
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Frankrig

Hvis du står overfor at skulle flytte til Frankrig, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Frankrig, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Frankrig?

Vi har erfaringen med flytning til Frankrig

Før man tager fat på en flytning til Frankrig, er der visse grundlæggende ting, som er nødvendige. Først og fremmest kan franskmændene være et meget lukket folk. De fleste franskmænd ønsker ikke at tale andre sprog end fransk, på trods af at de godt kan tale engelsk. Det kan derfor være besværligt at kommunikere, hvis ikke man mestrer sproget fransk.

At flytte til Frankrig er en af de mindre komplicerede opgaver inden for international flytning. Da Frankrig er medlem af EU, er der diverse EU-regler, der gør hele processen lidt nemmere. For det første har man som EU-borger ret til at opholde sig i Frankrig i op til 3 måneder uden behov for opholdstilladelse. Man behøver som EU-borger heller ikke en arbejdstilladelse. Varer opholdet længere end 3 måneder, skal man dog kontakte de franske myndigheder og blive registreret.

Som ved alle internationale flytninger, skal man melde sin udrejse i det danske CPR-register. Man mister sin danske sygesikring ved at flytte fra Danmark. Dog kan man i stedet få EU-sygesikringskortet til at dække eventuelle behandlinger, der måtte være nødvendige.

Vælg en leverandør med erfaring i flytning til Frankrig

Det er muligt at køre fra Danmark til Frankrig, hvilket gør transport af flyttegods til en håndgribelig opgave. Dog er det stadig stærkt anbefalet, at man anskaffer sig en samarbejdspartner, der har erfaring inden for international flytning. Der er massere af forhindringer af forskellig art, når det kommer til international flytning. Det kan en erfaren leverandør som Taggaard Movers hjælpe dig med at tage højde for, og komme problemerne i forkøbet. Desuden kan vi vejlede gennem mange af de processer, der er nødvendige når man foretager en flytning til Frankrig.

Det er vigtigt at have en personlig kontakt med sin leverandør, da en sådan opgave i høj grad er en tillidssag. Man overlader sine ejendele i en ukendt leverandørs hænder, for at de så kan flytte det til et andet land. Af samme årsag er det i allerhøjeste grad vigtigt, at leverandøren har erfaring med denne type opgaver, da mangel på samme kan skabe en ubehagelig situation for kunden.

At få løst en sådan opgave, kræver et samarbejde mellem kunden og leverandøren. Der er flere kriterier, der gør hele processen lettere for begge parter, hvis de er opfyldt. Når man beder om et tilbud hos en leverandør, er det af yderste vigtighed, at man leverer så mange informationer om opgaven som muligt. Det er vigtigt for leverandøren at vide hvor lang distance flytningen drejer sig om i km, og det er vigtigt at kende forholdene for både afhentning og aflæsning. Det er især vigtigt at informere om særlige forhold for inventar. Dette kan være, at det skal skilles ad, at det er ekstremt skrøbeligt, eller at der skal benyttes særlige værktøjer for at flytte det.

Et af de vigtigste parametre er tidsrammen. Hvis du angiver en bred tidshorisont, har leverandøren langt bedre mulighed for at sammensætte en funktionel og effektiv plan for flytningen. Det gør sig også gældende på den økonomiske front, da leverandøren kan sænke prisen på tilbuddet grundet lavere omkostninger.

Få et tilbud på flytning til Frankrig

Har du nogen spørgsmål omkring en større eller mindre flyttesag fra Danmark til Frankrig, så kontakt os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt vejledning til, hvordan du på bedst mulig vis kan få løst din opgave.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!