fbpx

Flytning til Belgien
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Belgien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Belgien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Belgien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Belgien?

Vi har erfaringen med flytning til Belgien

Er der noget man skal være særligt opmærksom på, i forbindelse med flytning til Belgien? Det er der selvfølgelig, og hos Taggaaard Movers har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder med at flytte til Belgien.

Gode råd når man skal flytte til Belgien

Hvis du overvejer en flytning til Belgien, er der her et par gode råd, der kan hjælpe dig til en bedre oplevelse.

  1. Belgien er medlem af EU. Det betyder, at du som EU-borger har ret til at opholde dig i landet i op til 3 måneder uden opholdstilladelse. Hvis opholdet strækker sig længere end 3 måneder, skal du registrere dig i det belgiske folkeregister.
  2. Som en del af arbejdsmarkedet i Belgien er det lovpligtigt at være registreret i den offentlige sygesikring. Det betyder, at man skal betale et bidrag til den når man begynder at arbejde i Belgien.
  3. Når man flytter fra Danmark, er det vigtigt at informere om, at man er udrejst. Det gør man ved at registrere det i det danske folkeregister.
  4. Det er vigtigt at få gjort sine skatteforhold op i Danmark før man flytter, da man ellers kan havne i en situation, hvor man betaler skat i begge lande.

Dette er blot nogle af de ting, der er vigtige at have i baghovedet, når man skal flytte til Belgien.

Vælg et flyttefirma med erfaring når du skal flytte til Belgien

Typisk er der flere forhindringer i en international flytning der gør, at det i næsten alle tilfælde er godt givet ud at hyre en erfaren leverandør til at vejlede og løfte opgaven. Den rigtige leverandør har et netværk, der typisk gør det lettere og billigere at foretage en international flytning. Desuden er der altid uforudsete forhindringer og komplikationer, der kan gøre en international flytning til en bekostelig og langhåret affære. En leverandør med erfaring kan hjælpe med at forudse disse forhindringer, og komme dem i forkøbet.

Det kan være alt fra told af flyttegods, vejafgift på en bil, problemer med registrering af forskellige ejendele alt efter lovgivning og meget mere. Det sparer altid en hovedpine eller to at få en allieret, der kender spillets regler, med sig.

Der er mange ting at tage højde for. Først og fremmest er det vigtigt at være klar over, at en leverandør kun kan handle ud fra de informationer han eller hun får oplyst. Det er derfor vigtigt at sende leverandøren så meget information som muligt omkring opgaven, så der ikke opstår misforståelser eller uforudsete regninger. Det er endvidere vigtigt, at man har en tæt kontakt med sin leverandør, da det er en meget personlig og tillidsfuld sag at overlade sit flyttegods til en ukendt leverandør. Det er også værd at bide mærke i, at det kan være en udfordring i sig selv at finde en erfaren leverandør, som du har tillid til. Der findes nemlig ikke ret mange internationale flyttefirmaer i Danmark. Skal man ud over landegrænserne for at finde en leverandør, kan det være svært at opbygge tilliden, og det kan således blive en ubehagelig oplevelse for kunden.

Når en leverandør skal give et tilbud på en flytning til Belgien, er det vigtigt at være ude i god tid. Det kræver nemlig meget planlægning at foretage en international flytning, og det kan være et større puslespil alt efter forhindringerne. Derfor vil det også have indflydelse på tilbuddet rent økonomisk, da planlægningen kan gå effektivt op, når alle ressourcer er tilgængelige.

Lad os hjælpe dig med flytningen til Belgien

Står du og skal flytte til Belgien? Vi tager hånd om både store og små opgaver, og giver gerne et uforpligtende tilbud samt vejledning til hvordan du bedst håndterer din flytning.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!