Flytning til Belgien

Vi hjælper med din flytning til

Bruxelles | Antwerpen | Gent | Liege | Mons

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Belgien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Belgien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Belgien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Belgien?

Vi har erfaringen med flytning til Belgien.

Er der noget, man skal være særligt opmærksom på, i forbindelse med flytning til Belgien? Det er der selvfølgelig, og hos Taggaaard Movers har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder med at flytte til Belgien.

Gode råd, når man skal flytte til Belgien

Hvis du overvejer en flytning til Belgien, er der her et par gode råd, der kan hjælpe dig til en bedre oplevelse:

  • Belgien er medlem af EU. Det betyder, at du som EU-borger har ret til at opholde dig i landet i op til 3 måneder uden opholdstilladelse. Hvis opholdet strækker sig længere end 3 måneder, skal du registrere dig i det belgiske folkeregister.
  • Som en del af arbejdsmarkedet i Belgien er det lovpligtigt at være registreret i den offentlige sygesikring. Det betyder, at man skal betale et bidrag til den, når man begynder at arbejde i Belgien.
  • Når man flytter fra Danmark, er det vigtigt at informere om, at man er udrejst. Det gør man ved at registrere det i det danske folkeregister.
  • Det er vigtigt at få gjort sine skatteforhold op i Danmark, før man flytter, da man ellers kan havne i en situation, hvor man betaler skat i begge lande.

Vælg et flyttefirma med erfaring, når du skal flytte til Belgien

Typisk er der mange udfordringer i forbindelse med en international flytning. Derfor er det som regel godt givet ud at hyre en erfaren leverandør til at vejlede og løfte opgaven. Den rigtige leverandør har et netværk, der typisk gør det lettere og billigere at foretage en international flytning. Desuden har en erfaren leverandør viden om de eventuelle forhindringer og komplikationer, der kan gøre en international flytning til en bekostelig og langhåret affære – og kan hjælpe med at komme dem i forkøbet. På den måde kan du være bedre forberedt på ting, som du ikke nødvendigvis ville have tænkt på ellers; fx told på flyttegods, vejafgift på en bil, lovgivning i landet angående registrering af ejendele osv.

Vælg den rigtige leverandør

Når man skal vælge – og dernæst samarbejde med – en leverandør, er det selvfølgelig vigtigt, at man finder en, som man har tillid til, da det kan være en smule intimiderende at overlade alle sine ejendele i andres hænder. Og når man har valgt, er det også vigtigt, at man sørger for, at leverandøren får så meget information om opgaven som muligt, så der ikke opstår misforståelser eller uforudsete regninger. Leverandøren kan jo kun handle ud fra de informationer han eller hun får oplyst.

I samme tråd bør det nævnes, at det er en rigtig god ide at være ude i god tid. At foretage en international flytning kræver nemlig meget planlægning, og det kan være et større puslespil alt efter destinationslandets individuelle regler og love. Og jo længere varsel, jo nemmere går den planlægning – og det vil selvfølgelig også have indflydelse på tilbuddet rent økonomisk.

Lad os hjælpe dig med flytningen til Belgien

Skal du flytte til Belgien? Vi tager hånd om både store og små opgaver og giver gerne et uforpligtende tilbud samt vejledning til, hvordan du bedst håndterer din flytning.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her