fbpx

Flytning til Spanien
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Spanien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Spanien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Spanien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Spanien?

Vi har erfaringen

Overvejer du en flytning til Spanien? Så er der adskillige overvejelser, der bør tages op.

Først og fremmest er det vigtigt at have i baghovedet, at tingene ikke er som i Danmark. Af samme årsag er det vigtigt at alliere sig med en erfaren leverandør, der kan hjælpe dig med at få tingene til at glide smertefrit. Der opstår mange forskellige udfordringer, som leverandøren på forhånd skal tage højde for – Det gør vi hos Taggaard Movers. Samtidig får du rådgivning og vejledning med på vejen, så du kan føle dig tryg under hele processen.

Vælg en leverandør med speciale i flytning til Spanien

Det kan være svært at finde frem til den rigtige leverandør, når man skal foretage en international flytning. De fleste flyttefirmaer er ikke interesseret i udenlandske opgaver, og har ej heller erfaringen til at udføre dem. Når man skal have udført en international flytteopgave, stor eller lille, bør man derfor være på udkig efter flyttefirmaer med speciale i international flytning.

Når leverandøren er fundet, er det vigtigt at vurdere omfanget af opgaven som helhed. Hvor meget indbo er der tale om? Hvilken slags indbo? Er der særlige omstændigheder, der skal tages hensyn til? Noget ekstraordinært tungt? Det er endvidere meget væsentligt at angive så mange oplysninger om opgaven som muligt, når man ønsker at få et tilbud på en opgave. Skal tingene afhentes / anbringes i et hus, eller på 6. sal i et kontor? Hvordan ser din tidsplan ud?

Når man foretager en flytning til Spanien, er det vigtigt at have en idé om hvordan de lokale forhold er. Befolkningen taler spansk, og engelsk er meget lidt udbredt – der vil derfor opstå en sprogbarriere, hvis ikke man besidder sproget.

Priser på flytning til Spanien

Det er vigtigt at være ude i god tid, når man ønsker at få et godt tilbud fra en leverandør. Der er meget planlægning og benarbejde, når der er tale om en international flytning. Leverandøren har mulighed for at få lavere omkostninger ved udførelse af opgaven, hvis opgaven er varslet i god tid, og det vil give mulighed for et at udarbejde et bedre tilbud til dig som kunde.

Jura i forbindelse med at flytte til Spanien

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er juridiske sager, der også bør tages stilling til, når man flytter til et andet land.

Først og fremmest skal man registrere sig som udrejst i det danske CPR-register, hvis man skal opholde sig i udlandet i længere tid.

Ved en flytning til Spanien, er man heller ikke dækket af den spanske eller danske sygesikring automatisk. Derfor bør man medbringe et EU-sygesikringsbevis. Den spanske sygesikring (Seguridad Social) er obligatorisk for lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende, men reglerne er ikke som i Danmark. Det er derfor vigtigt at tjekke op på dette.

Som EU-borger, har man som udgangspunkt arbejdstilladelse i alle EU-lande, og det er derfor ikke noget, man skal ansøge om. Dog har man kun ret til at opholde sig i Spanien i op til 3 måneder, før man så skal registrere sig ved de spanske myndigheder.

Har du nogen spørgsmål, eller har du brug for et tilbud på din flytteopgave, så sidder vi klar til at vejlede og rådgive dig.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!