Flytning til Spanien

Vi hjælper med din flytning til

Madrid | Barcelona | Bilbao | Zaragoza | Sevilla | Valencia | Malaga | Marbella | Fuengirola | Murcia | Alicante

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Spanien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Spanien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Spanien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Spanien?

Vi har erfaringen med flytning til Spanien

Når man overvejer at flytte til Spanien, er der mange ting, der skal tages højde, og det kan for mange godt virke lidt uoverkommeligt til tider. Heldigvis er der mulighed for at få hjælp til at bevare overblikket – og en af de muligheder er at alliere sig med en erfaren leverandør, der kan hjælpe med at få flytningen til at glide smertefrit. Ud over at have en god forhåndsviden omkring de udfordringer, der på forhånd skal tages højde for, vil en leverandør med erfaring inden for international flytning kunne give råd og vejledning under hele processen, så du kan føle dig tryg og fokusere på alt det sjove ved en flytning i stedet.

Og erfaring inden for international flytning – den har vi hos Taggaard Movers.

Jura i forbindelse med at flytte til Spanien

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er juridiske sager, der også bør tages stilling til, når man flytter til Spanien.

Først og fremmest skal man registrere sig som udrejst i det danske CPR-register, hvis man skal opholde sig i udlandet i længere tid. Ved en flytning til Spanien, er man heller ikke dækket af den spanske eller danske sygesikring automatisk. Derfor bør man medbringe et EU-sygesikringsbevis. Den spanske sygesikring (Seguridad Social) er obligatorisk for lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende, men reglerne er ikke som i Danmark. Det er derfor vigtigt at tjekke op på dette.

Som EU-borger har man som udgangspunkt arbejdstilladelse i alle EU-lande, og det er derfor ikke noget, man skal ansøge om. Dog har man kun ret til at opholde sig i Spanien i op til 3 måneder, før man så skal registrere sig ved de spanske myndigheder.

Priser på flytning til Spanien

Når leverandøren skal give et tilbud, baseres det på en vurdering af opgaven som helhed, og det er derfor vigtigt, at man som kunde giver så mange oplysninger som muligt. Dette indebærer, at man stiller spørgsmål som: Hvor meget indbo er der tale om? Hvilken slags indbo? Er der særlige omstændigheder, der skal tages hensyn til? Noget ekstraordinært tungt? Skal tingene afhentes / anbringes i et hus eller på 6. sal i et kontor? Hvordan ser tidsplanen ud?

Især tidsplanen er vigtig, for der er meget planlægning og benarbejde, når der er tale om en international flytning. Og jo længere tidshorisont, jo bedre mulighed har leverandøren for at nedskære omkostningerne ved udførelsen af opgaven og give en bedre pris til dig som kunde.

Har du spørgsmål, eller har du brug for et tilbud på din flytteopgave, så sidder vi selvfølgelig klar til at vejlede og rådgive dig.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her