Flytning til Norge

Vi hjælper med din flytning til

Oslo | Bergen | Stavanger | Drammen | Kristiansand

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Norge.

Hvis du står overfor at skulle flytte til Norge, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Norge, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter.

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Norge?

Vi har erfaringen med flytning til Norge

Står du overfor en flytning til Norge? Der er mange faktorer at tage hensyn til, når man skal flytte til et nyt land. Kulturen og måden tingene fungerer på kan være meget forskellig fra ens eget hjemland. Derfor er det vigtigt at have en pålidelig samarbejdspartner med de nødvendige midler og viden til at gøre hele processen så problemfri som muligt.

Vælg et flyttefirma med erfaring i at flytte til Norge

At finde det rigtige flyttefirma til opgaven kan være svært, da de fleste firmaer ikke tilbyder flytninger til udlandet. Søg efter et flyttefirma med erfaring i international flytning. Hos Taggaard Movers har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at udføre store og små flytninger, både for private og erhverv. Vi har en omfattende viden om processen og kan sikre, at din flytning til Norge bliver en succes.

Tips, når du flytter til Norge

Hvis du er en borger fra et andet EØS-land og ikke har nordisk statsborgerskab, har du mulighed for at rejse frit ind i Norge og opholde dig og arbejde i op til tre måneder.

Hvis du ønsker at forblive i Norge i en længere periode, uanset om det er for at arbejde, studere eller besøge familiemedlemmer, er det nødvendigt at registrere dig. For at gøre dette skal du kontakte politiet i den kommune, hvor du vil have din bopæl registreret.

Hvis du flytter til eller fra Norge og ønsker at føre et udenlandsk registreret køretøj midlertidigt, kan du ansøge om tilladelse til dette i op til 14 dage. For at ansøge skal du dokumentere din flytning ved hjælp af en flytteattest, ansættelseskontrakt eller andre relevante dokumenter.

Hvis du medbringer et udenlandsk køretøj, der er registreret i et andet land, når du flytter til Norge, er du forpligtet til at importere køretøjet og betale de krævede told- og afgiftsbeløb. Uanset hvilket statsborgerskab du har og hvor du flytter fra, er denne regel gældende. I nogle lande er det muligt at få refunderet en del af registreringsafgiften, når du registrerer køretøjet i et andet land.

Når du bliver registreret som beboer i Norge, får du ret til en egen fast læge (“fastlege”). Din læge vil kunne hjælpe dig med eventuelle helbredsmæssige bekymringer og behandlinger. Hvis du har brug for akut lægehjælp uden for din læges åbningstider, kan du kontakte lægevagten. Det er vigtigt at have adgang til lægehjælp, når du er bosat i Norge.

Priser ved flytning til Norge

Når du skal flytte til Norge, er det vigtigt at give så mange oplysninger som muligt til det flyttefirma, du vil have til at hjælpe dig. Der skal tages hensyn til mange faktorer, herunder mængden af det, der skal flyttes, særlige forhold ved nogle af dine ejendele, og tidsplanen for flytningen. Det er også afgørende at oplyse, hvilken type bolig du flytter fra og til, såsom en lejlighed eller et hus, og hvilken etage den er på.

Priserne for en flytning til Norge afhænger af start- og slutdestinationen. Jo flere detaljer, du kan give flyttefirmaet, desto mere præcist kan de give dig et tilbud.

Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål om en flytning til Norge, er du velkommen til at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her