Flytning til Schweiz

Vi hjælper med din flytning

Zurich | Basel | Bern | Geneve | Lausanne | Luzern | Fribourg

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Schweiz

Hvis du står overfor at skulle flytte til Schweiz, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Schweiz, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Schweiz?

Hvis du overvejer at flytte til Schweiz, skal du være opmærksom på, at der kan være nogle udfordringer, som kan komplicere processen. Dette skyldes, at Schweiz ikke er officielt EU-medlemsland og derfor har kvoter for, hvor mange udlændinge der må flytte til landet. Helt konkret betyder det, at du kan opholde dig i Schweiz i op til tre måneder, hvorefter du vil blive mødt med krav om opholds- og arbejdstilladelse.

Vil man gerne være forberedt på de ting, som man ikke nødvendigvis selv har tænkt på, er det en god ide at alliere sig med en erfaren leverandør, der kan hjælpe med at få flytningen til at glide smertefrit. På den måde kan man føle sig tryg og fokusere på alt det sjove ved en flytning i stedet.

Og erfaringen inden for international flytning – den har vi hos Taggaard Movers.

Gode råd, hvis du vil flytte til Schweiz

Er der tale om et længerevarende ophold (mere end 3 måneder), skal du huske at registrere dig som udrejst i det danske folkeregister.

En fast bopælsadresse er forudsætning for at søge om opholds- og arbejdstilladelse i Schweiz, og du skal søge om arbejds- og opholdstilladelse, hvis du skal opholde dig der i mere end tre måneder.

Når du flytter til Schweiz, er du ikke længere omfattet af dansk social sikring, og det er nødvendigt, at du tegner en sygeforsikring, så du kan blive behandlet for eventuel sygdom.

Sociale forsikringer, som fx arbejdsløshedsforsikring, betales via lønnen, hvor både du og din arbejdsgiver betaler en procentdel hver.

De enkelte regioner kan fastsætte deres egne skatteregler, og du kan derfor opleve, at der kan være varierende skatteforhold forskellige steder i landet.

Hvad koster det at flytte til Schweiz?

Hvis du ønsker at flytte til Schweiz, vil flere faktorer spille ind på prisen. Blandt andet vil prisen afhænge af, hvor i Schweiz du flytter hen. Derudover vil prisen også variere alt efter omfanget af din flytning og de krav, som du stiller. Derfor er det vigtigt, at du giver leverandøren så meget information som muligt omkring opgaven. Eksempelvis er det relevant at vide, hvor man skal afhente inventaret, hvor meget der er, om der er særlige behov, fx i form af tungt inventar, og om der er tale om et hus, en lejlighed, et kontor – og på hvilken etage?

Det er også en stor fordel at være ude i god tid, da en international flytning kræver grundig planlægning, og leverandører har bedre mulighed for at give en god pris, hvis de har god tid til at planlægge. Endvidere vil alle transportmuligheder også være billigere, når de bliver booket i god tid.

Har du spørgsmål angående din flytning, vender vi gerne situationen med dig, så du kan få et overblik over, hvilke udfordringer du skal være opmærksom på.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her