fbpx

Om Taggaard Movers
Hvem er vi?

Om Taggaard Movers

Taggaard Movers er ejet af Torben Taggaard, der har 30 års erfaring i flytninger og relocation af familier og virksomheder til Europa og den øvrige verden.

Vi lægger meget vægt på at have en høj kvalitet og et godt serviceniveau. Vi ved nemlig, at tilfredse kunder er nøglen til at drive en succesfuld virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at bibeholde vores høje faglige niveau, og på altid at sikre en tryg og god transport af vores kunders gods og indbo.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med både store og små opgaver og at sikre at en flytning – der jo kan være meget stressfuldt – bliver en positiv oplevelse, der er præget af god kommunikation og sikkerhed.

Kvalitet og tryghed er vigtige nøgleord for os.

Forsidebillede cropped

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Kvalitet og tryghed er nøgleordene

Vi er en flytteforretning, der lægger meget vægt på at gøre et godt stykke arbejde og at yde en god service. Med disse kerneværdier har vi i mere end 30 år hjulpet med at flytte gods rundt omkring i Europa og resten af verden.
Uanset om du flytter hele hjemmet til et andet land, eller om du blot skal have en enkelt flyttekasse med, så hjælper vi gerne med en god og fleksibel løsning.

Skal du have en lille ting med i vores bil?

Vi har rigtig mange mindre flytteopgaver rundt om i Europa, og det betyder, at vi ofte har mulighed for at hjælpe med mindre flytteopgaver. Så hvis du lige skal have 4 flyttekasser eller et tv med til en af vores faste destinationer, så kan vi helt sikkert hjælpe til en god pris.
Denne type billige og fleksible flytninger er vores kunder rigtig glade for, og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe – også med de mindre ting.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!