Om Taggaard Movers
Hvem er vi?

Taggaard Movers er ejet af Torben Taggaard som har 30 års erfaring i internationale flytninger og relocation af familier og virksomheder.

Taggaard Movers arbejder hver dag på at fastholde en høj kvalitet og et højt serviceniveau. Vi vil til enhver tid fastholde et højt fagligt niveau, så vores kunder, oplever sikkerhed når vi behandler og transporterer deres gods og indbo.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og tilbud, og sikre os et godt samarbejde med relevante samarbejdspartnere i hele Europa, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til familien, eller virksomheden.

Taggaard Movers er en miljøvenlig virksomhed, og det bærer vores hverdag præg af. Vi har valgt at benytte biler i højeste miljøklasse, kombineret med, at vores chauffører har været på kursus for at lære kunsten at køre miljørigtigt.

Taggaard Movers mål er fortsat at være kendt for høj kvalitet, sikkerhed og gode oplevelser, og dermed give vores kunder en succesoplevelse hver gang.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Når Kvalitet & Service
er normen

Vi er en stolt & anerkendt flytteforretning

Vi er en stolt flytteforretning hvor kvalitet og service er i højsædet. Vi tilbyder alle former for flytninger i Europa og rundt om i verden. Om du skal flytte til et sted i Europa, eller om på den anden side af jorden, grundet en udstationering eller en relocation, så er du altid i gode hænder når du vælger Taggaardmovers.com som din flyttepartner.

Vi har et meget stort netværk af professionelle flytte-, shipping- samt relocationpartnere, som gør at vi altid leverer den bedste flytning. Uanset hvilke krav du stiller for din flytning, gør vi alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse i form af en god og gnidningsfri flytning.

AD Hoc Opgaverne er der som regel plads til…

Har du små ting der skal med på vores ture i EU

Vi har rigtig mange mindre opgaver og ad hoc opgaver med på vores transporter i Europa, og det betyder, at vi næsten altid har muligheden for at være behjælpelig med småopgaver. Det være sig en medtagelse af et parti vinterdæk, et maleri eller 10 flyttekasser som skal til opbevaring på vores lager. Derfor er vi et sikkert, billigt, fleksibelt og troværdigt alternativ til regulær godstransport. Vi besøger meget ofte de eurpæiske storbyer, da vores kernekunder er store organisationer inden for Nato, EU-Kommissionen, den politiske sektor, bank- og finansverdenen.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!