fbpx

Flytning til Luxembourg
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Godt tilbud på flytning til Luxembourg

Hvis du står overfor at skulle flytte til Luxembourg, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Luxembourg, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Luxembourg?

Vi har erfaringen med flytning til Luxembourg

En flytning til Luxembourg er en af de mindre komplicerede opgaver i forhold til mange andre lande. Dette skyldes, at Luxembourg er medlem af EU og endvidere er en del af Schengen-området, hvorfor der intet krav er om ansøgning af statsborgerskab ved længere ophold. Du kan også frit arbejde der, såfremt det er målet. Dog skal man have afklaret sine skatteforhold hjemme i Danmark og så tjekke op på skattereglerne i Luxembourg, hvis dette er tilfældet.

Tips, når du skal flytte til Luxembourg

Skal man som dansk statsborger flytte til Luxembourg, er det vigtigt at have sine danske dokumenter med (pas, rejsedokumentation og andet). Det er også altid nødvendigt at melde sin flytning til det danske CPR-register, så der ikke opstår forvirring omkring din udrejse. Desuden kan det være fordelagtigt at skrive sig på danskerlisten, hvor man angiver, hvor man tager hen og i hvor lang tid. Det giver den danske regering mulighed for at kontakte dig – for eksempel i forbindelse med naturkatastrofer eller andet i områder nær dig.

I forbindelse med en flytning til Luxembourg er det også en rigtig god idé at lave en tjekliste over alt sit flyttegods, så den er klar til at blive tjekket i tolden. Det sparer både tid og besvær for alle parter.

Luxembourg er et af de mindste lande i Europa og har et areal på 2586 kvadratmeter. Det er geografisk velplaceret i forbindelse med en flytning fra Danmark, da det er muligt at køre i bil hele vejen. Der er cirka 900 kilometer fra Danmark til Luxembourg. Det kan gøre flytningen en hel del nemmere og mindre omkostningsfuld.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Luxembourg

Ved alle internationale flytninger er det en stor fordel at have en samarbejdspartner, der kan bidrage med erfaring, netværk og ressourcer af forskellig art. Der kan være mange bump på vejen og forhindringer af forskellig art, når man skal flytte internationalt, og Luxembourg er ingen undtagelse. Samtidig er en flytning både en personlig og tillidsfuld opgave, da man overlader sine ejendele til en udefrakommende leverandør. Derfor er det vigtigt at finde det rigtige flyttefirma til opgaven. Desværre beskæftiger de fleste danske flyttefirmaer sig ikke med internationale flytninger, hvilket begrænser udvalget lidt. Men hos Taggaard Movers er det vores speciale.

Pris ved flytning til Luxembourg

Når der skal udarbejdes et tilbud, er det vigtigt som kunde at være klar over, hvilke faktorer der har indflydelse. Først og fremmest kommer prisen an på, hvor stor en mængde flyttegods der er tale om, og hvor langt det skal transporteres. Dernæst hvor det skal afhentes, og hvor det skal leveres. Bor man eksempelvis på 7. etage med en smal opgang, er det selvfølgelig noget mere komplekst at skulle flytte større ting ud af lejligheden.

En af de større faktorer, som man selv har indflydelse på, er tidsrammen. Hvis man har en bred tidsramme, har leverandøren langt bedre mulighed for at lægge en velfungerende plan og få puslespillet til at gå op. De fleste transportmæssige omkostninger bliver også væsentligt lavere, når der er sat en lang tidsramme.

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål omkring en flytning til Luxembourg, så kontakt os gerne. Det er uforpligtende og gratis.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!