Flytning til Luxembourg

Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Godt tilbud på flytning til Luxembourg

Hvis du står overfor at skulle flytte til Luxembourg, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Luxembourg, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Luxembourg?

Vi har erfaringen med flytning til Luxembourg

En flytning til Luxembourg er en af de mindre komplicerede opgaver, i forhold til mange andre lande. Da Luxembourg først og fremmest er medlem af EU, og endvidere er en del af Schengen-området, er der intet krav om ansøgning af statsborgerskab ved længere ophold. Du kan også frit arbejde der, såfremt det er målet. Dog skal man have afklaret sine skatteforhold hjemme i Danmark, og så tjekke op på skattereglerne i Luxembourg, hvis dette er tilfældet.

Tips når du skal flytte til Luxembourg

Det er altid nødvendigt at melde sin flytning til det danske CPR-register, så der ikke opstår forvirring om din udrejse. Desuden kan det være fordelagtigt at skrive sig på danskerlisten, hvor man angiver hvor man tager hen, og i hvor lang tid. Det giver den danske regering mulighed for at kontakte dig i forbindelse med naturkatastrofer, terrorangreb eller andet i områder nær dig.

Skal man som dansk statsborger flytte til Luxembourg, er det vigtigt at have sine danske dokumenter med (Pas, rejsedokumentation og andet).

Luxembourg er et af de mindste lande i Europa, og har et areal på 2586 kvadratmeter. Det er geografisk velplaceret i forbindelse med en flytning fra Danmark, da det er muligt at køre i bil hele vejen. Der er cirka 900 kilometer fra Danmark til Luxembourg. Det kan gøre flytningen en hel del nemmere, og mindre omkostningsfuldt.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Luxembourg?

Ved alle internationale flytninger, er det en stor fordel at have en samarbejdspartner, der kan bidrage med erfaring, netværk og ressourcer af forskellig art. Der kan være mange bump på vejen og forhindringer af forskellig art når man skal flytte internationalt, og Luxembourg er ingen undtagelse. Samtidig er en flytning både en personlig og tillidsfuld opgave, da man overlader sine ejendele til en udefrakommende leverandør. Derfor er det vigtigt at finde det rigtige flyttefirma til opgaven. Det kan godt være en besværlig opgave, da de fleste danske flyttefirmaer ikke gør sig i internationale anliggender. Men det er vores speciale.

Det er i forbindelse med en flytning til Luxembourg en rigtig god idé at lave en tjekliste over alt sit flyttegods, så den er klar til at blive tjekket i tolden. Det sparer både tid og besvær for alle parter.

Pris ved flytning til Luxembourg

Når der skal udarbejdes et tilbud, er det vigtigt som kunde at være klar over hvilke faktorer, der har indflydelse på et tilbud. Først og fremmest kommer prisen an på hvor stor en mængde flyttegods der er tale om, og hvor langt det skal transporteres. Dernæst hvor det skal afhentes, og hvor det skal leveres. Som eksempel – bor man på 7. etage med smal opgang, er det noget mere komplekst at skulle flytte større ting ud af lejligheden, og ligeledes ind.

En af de større faktorer, som man selv har indflydelse på, er tidsrammen. Hvis man har en bred tidsramme, har leverandøren langt bedre mulighed for at lægge en velfungerende plan, og få puslespillet til at gå op. De fleste transportmæssige omkostninger bliver også væsentligt lavere, når der er sat en lang tidsramme.

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål omkring en flytning til Luxemborg, så giv os gerne et kald eller udfyld vores tilbudsformular. Det er uforpligtende og gratis.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!