fbpx

Flytning til Holland

 

Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Holland

Hvis du står overfor at skulle flytte til Holland, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Holland, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Holland?

Vi har erfaringen med flytning til Holland

En flytning til Holland indebærer mange forskellige udfordringer, som man bør være indstillet på at tage hånd om. Derfor har vi samlet nogle overordnede råd til dig, som er ved at flytte.

Tips, når du skal flytte til Holland

Da Holland er medlem af EU, har man som EU-borger mulighed for at opholde sig i landet i op til 3 måneder, før man skal registreres ved det hollandske immigrations- og naturaliseringskontor (også kendt som IND). Når indregistreringen har fundet sted, får man et bevis på sin tilladelse til ophold i landet. Det er meget alment, at arbejdsgivere også efterspørger denne, lige såvel som banker ved oprettelse af en konto.

Før man flytter, er det vigtigt at få sine skatteforhold afklaret i Danmark, så man ikke ender med at blive beskattet i to lande. Når man er flyttet, skal man have et hollandsk skattenummer, også kendt som et SOFI-nummer, før man kan begynde at arbejde. Man bør være opmærksom på, at det kan tage helt op til en måned at behandle en ansøgning om dette.

Når flytningen har fundet sted, er man ikke længere dækket af den danske sygesikring. Man har derfor pligt til at tegne en sygeforsikring i Holland, hvis man skal opholde sig i landet i mere end 6 måneder. Priserne på dette er forskellige, men det typiske er ca. 500 kr. pr. måned. Derudover skal man betale forsikringer af forskellig art, hvis man kommer i arbejde i Holland.

Der er visse regler omkring arbejdsløshed, afskedigelse fra arbejde og pension. Det er vigtigt at holde sig opdateret på lovgivningen på disse punkter, da den er noget anderledes end i Danmark.

Søger du bolig gennem almene boligforeninger, er der ofte lange ventelister. Det er derfor i mange tilfælde en fordel at gå gennem private udlejere. Har du brug for boligstøtte i denne sammenhæng, bør du tjekke op på lovgivningen om dette.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Holland

Da der er mange ting at tage hånd om i forbindelse med flytningen, er der typisk altid penge og besvær at spare ved at alliere sig med en erfaren leverandør. Desværre holder størstedelen af danske flyttefirmaer sig inden for landets grænser, så det kan være lidt udfordrende at finde en leverandør med speciale i internationale flytninger. Men det har vi hos Taggaard Movers – og vi har fuld forståelse for, at det er et stort skridt, som kræver tillid, at hyre en leverandør til en flytning til Holland. Man lægger sine ejendele i hænderne på fremmede og stoler på, at de bringer dem uskadt til den ønskede destination. Derfor er det en stor prioritet for os, at der er god kommunikation, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Priser når du flytter til Holland

Når der er tale om prissætning, er der flere elementer, som spiller ind. Blandt andet har det betydning, hvor tingene skal afhentes, hvor de skal bringes hen, og hvordan forholdene for afhentning og aflæsning er (om man bor i hus eller på 5. sal). Dertil kommer transportmuligheder, diverse forhindringer og tidsramme.

Det, du kan gøre for at få det bedst mulige og mest præcise tilbud, er at videregive så mange oplysninger som muligt om din opgave.

Især er det en stor fordel, hvis du kan give os en bred tidsramme, så vi har mulighed for at finde de bedste og mest økonomiske løsninger for dig. Det giver i sidste ende et bedre tilbud og en mere glidende proces.

Lad os vejlede dig – giv os et kald og få svar på alle dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!