fbpx

Flytning til Holland

 

Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Holland

Hvis du står overfor at skulle flytte til Holland, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Holland, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Holland?

Vi har erfaringen med flytning til Holland

En flytning til Holland indebærer mange forskellige udfordringer, som man bør være indstillet på at tage hånd om. Derfor har vi samlet nogle overordnede råd til dig, som er ved at flytte.

Tips når du skal flytte til Holland

Da Holland er medlem af EU, har man som EU-borger mulighed for at opholde sig i landet i op til 3 måneder, før man skal registreres ved det hollandske immigrations- og naturaliseringskontor (også kendt som IND). Når indregistreringen har fundet sted, får man et bevis på sin tilladelse til ophold i landet. Det er meget alment, at arbejdsgivere også efterspørger denne, lige såvel som banker ved oprettelse af en konto.

Det er vigtigt at have sine skatteforhold afklaret i Danmark før man flytter, så man ikke ender ud i at blive beskattet i to lande. Når man er flyttet, skal man have et hollandsk skattenummer, også kendt som et SOFI-nummer, før man kan begynde at arbejde. Man bør være opmærksom på, at det kan tage helt op til en måned at behandle en ansøgning om dette.

Når flytningen har fundet sted, er man ikke længere dækket af den danske sygesikring. Man har derfor pligt til at tegne en sygeforsikring i Holland, hvis man skal opholde sig i landet i mere end 6 måneder. Priserne på dette er forskellige, men det typiske er ca. 500 kr. pr. måned. Derudover skal man betale forsikringer af forskellig art, hvis man kommer i arbejde i Holland.

Der er visse regler omkring arbejdsløshed, afskedigelse fra arbejde og pension. Det er vigtigt at holde sig opdateret på lovgivningen på disse punkter, da de er noget anderledes fra Danmarks egne.

Søger du bolig gennem almene boligforeninger, er det ofte lange ventelister. Det er derfor i mange tilfælde en genvej at gå gennem private udlejere. Har du brug for boligstøtte i denne forstand, bør du tjekke op på lovgivningen om dette.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Holland

Da der er mange ting at tage hånd om i forbindelse med flytningen, er der typisk altid penge og besvær at spare ved at alliere sig med en erfaren leverandør. Det er dog ikke altid den nemmeste opgave at finde frem til sådan en. Størstedelen af danske flyttefirmaer holder sig nemlig inden for landets grænser, så man skal finde en leverandør med speciale i internationale flytninger. Det har vi i Taggaard Movers.

At hyre en leverandør til en flytning til Holland er et stort skridt, og kræver tillid. Man lægger sine ejendele i en fremmedes hænder, og stoler på at de bringer dem uskadt til den ønskede destination. Derfor er det vigtigt, at du har en god kommunikation med din leverandør, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Priser når du flytter til Holland

Når der er tale om prissætning, er der flere elementer, der spiller ind. Når et tilbud udarbejdes, tages der stilling til hvor tingene skal afhentes, hvor de skal bringes hen, hvordan forholdene for afhentning og aflæsning er (om man bor i hus eller på 5. sal), transportmuligheder, diverse forhindringer og tidsramme. Det du kan gøre for at få det bedst mulige og mest præcise tilbud, er at videregive så mange oplysninger som muligt om din opgave.

Endvidere er det smartest at give os en bred tidsramme, så vi har mulighed for at finde de bedste og mest økonomiske løsninger for dig. Det giver i sidste ende et bedre tilbud, og en bedre proces.

Lad os vejlede dig – giv os et kald, og få svar på alle dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!