fbpx

Flytning til Italien
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Italien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Italien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Italien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Italien?

Vi har erfaringen med flytning til Italien

Der er mange ting, man bør tage stilling til, når man overvejer en flytning til Italien. Kulturen er meget anderledes, og tingene fungerer ikke, som man er vant til i Danmark. Det er derfor rigtig vigtigt at have en samarbejdspartner, der har både midler og viden til at udføre opgaven, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Vælg et flyttefirma med erfaring i at flytte til Italien

Det kan være lidt kompliceret at finde de rigtige folk til denne opgave, da de fleste flyttefirmaer i Danmark ikke udfører opgaver i udlandet. Du bør derfor lede efter et flyttefirma, der har speciale i international flytning. Hos Taggard Movers har vi erfaringen, og vi ved, hvad der skal til, både ved store og små flytninger såvel som privat og erhverv.

Tips, når du flytter til Italien

Når man får adresse i Italien, er det vigtigt at tage stilling til følgende ting:

  • Man bør registrere sig som bortrejst i CPR-registret i Danmark.
  • Som EU-borger har man ret til at opholde sig i Italien i helt op til 3 måneder uden retsgyldig opholdstilladelse. Derefter skal man have udstedt et opholdsbevis. Man bør endvidere have en fast bopæl, før man opretter sig i det italienske folkeregister.
  • Når man foretager en flytning til Italien, skal man have et EU-sygesikringskort. Hvis man opholder sig i en længere periode, skal man dog indregistreres i Italiens offentlige sikringsordninger, så landets sygesikring dækker, hvis uheldet er ude. Dog medfører det også, at du skal betale bidrag til disse sociale sikringsordninger.
  • Når man forlader Danmark, skal man sørge for at have sine skatteforhold i orden, da man ikke afmeldes automatisk, hvis man har ejendom eller indtægt i Danmark.
  • Hvis du er jobsøgende, kan du i visse tilfælde få dagpenge fra Danmark i op til 3 måneder.
  • Man bør altid have et professionelt flyttefirma med viden inden for internationale anliggender med sig, også selv om opgaven virker overkommelig på egen hånd. Der opstår nemlig altid situationer, der ikke har været taget højde for. Endvidere kan det være meget tids- og pengebesparende at få den rette rådgivning om valg af transport.
  • Italien har store regionale forskelle, som også er vigtige at tage højde for. Der er en stor forskel på indkomst og boligområde fra den sydlige til den nordlige del af Italien. 

Priser ved flytning til Italien

Når der skal gives et tilbud på en opgave, bør flyttefirmaet modtage så meget information som muligt, da mange ting gør sig gældende. Der er blandt andet behov for at vide, hvor meget der skal transporteres, om der er særlige forhold for nogen af tingene, og hvordan tidshorisonten ser ud. Derudover er det essentielt at informere, hvordan forholdene for boligen er – altså om det er en lejlighed eller et hus, hvilken etage osv.

Priserne varierer efter flytningens start- og slutlokation. Jo mere specifik info der bliver tilsendt, desto mere præcist et tilbud kan udarbejdes.

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål omkring en flytning til Luxembourg, så kontakt os gerne. Det er uforpligtende og gratis.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!