Flytning til Italien

Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Italien

Hvis du står overfor at skulle flytte til Italien, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Italien, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Italien?

Vi har erfaringen med flytning til Italien

Der er mange ting man bør tage stilling til, når man overvejer en flytning til Italien. Deres kultur er meget anderledes, og tingene fungerer ikke som man er vant til i Danmark. Det er derfor rigtig vigtigt at have en samarbejdspartner, der har både midler og viden til at udføre opgaven, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Vælg et flyttefirma med erfaring i at flytte til Italien

Det kan være svært at finde de rigtige folk til denne opgave, da de fleste flyttefirmaer i Danmark ikke udfører opgaver i udlandet. Du bør derfor lede efter et flyttefirma, der har speciale i international flytning. Vi har erfaringen der skal til, både ved store og små flytninger såvel som privat og erhverv.

Tips når du flytter til Italien

Når man får adresse i Italien, er det vigtigt at tage stilling til følgende ting:

  • Man bør registrere sig som bortrejst i CPR-registret i Danmark.
  • Som EU-borger har man ret til at opholde sig i Italien i helt op til 3 måneder uden retsgyldig opholdstilladelse. Derefter skal man have udstedt et opholdsbevis. Man bør endvidere have en fast bopæl før man opretter sig i det italienske folkeregister.
  • Når man foretager en flytning til Italien, skal have et EU-sygesikringskort. Hvis man opholder sig i en længere periode, skal man dog indregistreres i Italiens offentlig sikringsordninger, så landets sygesikring dækker for dig når uheldet er ude. Dog medfører det også, at du skal betale bidrag til disse sociale sikringsordninger.
  • Når man forlader Danmark, skal man sørge for at have sine skatteforhold i orden, da man ikke afmeldes dette automatisk, hvis man har ejendom eller indtægt i Danmark.
  • Hvis du er jobsøgende, kan du i visse tilfælde få dagpenge fra Danmark i op til 3 måneder.

Man bør altid have et professionelt flyttefirma med viden inden for internationale anliggender med sig, også selv om opgaven er overkommelig på egen hånd. Der opstår nemlig altid situationer, der ikke har været taget højde for. Endvidere kan det være meget tids- og pengebesparende at få den rette rådgivning om valg af transport.

Italien har store regionale forskelle, som også er vigtige at tage højde for. Der er en enorm forskel på indkomst og boligområde fra den sydlige til den nordlige del af Italien. Det er også vigtigt at være indforstået med, at engelsk ikke er udbredt i Italien. Man kommunikerer hovedsageligt på italiensk, og det kan være en stopklods på mange punkter, hvis ikke man er forberedt på dette.

Priser ved flytning til Italien

Når der skal gives et tilbud på en opgave, bør flyttefirmaet modtage så meget information som muligt, da mange ting gør sig gældende. Der er blandt andet behov for at vide hvor meget der skal transporteres, om der er særlige forhold for nogen af tingene, og hvordan din tidshorisont ser ud. Derudover er det essentielt at informere hvordan forholdene for din bolig er (Lejlighed eller hus? Etage?)

Priserne varierer efter flytningens start- og slutlokation. Jo mere specifik info der bliver tilsendt, desto mere præcist et tilbud kan udarbejdes.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!