fbpx

Flytning til Tyskland
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Tyskland

Hvis du står overfor at skulle flytte til Tyskland, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Tyskland, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Tyskland?

Vi har erfaringen med flytning til Tyskland

Overvejer du at flytte til Tyskland, er der nogle tips til, hvad der er en god idé at tage højde for. Lovgivningen er nemlig anderledes, og den danske sygesikring dækker kun danske skatteydere i Danmark. Hvad gør man så?

Først og fremmest er det væsentligt at vide, at det gør en forskel, hvor lang tid man agter at opholde sig i landet. Hvis opholdet drejer sig om mindre end 6 måneder, kan man anmode om fortsat at være registreret med bolig i Danmark. Dette kan være praktisk, hvis det blot er et arbejds- eller studieophold.

Drejer det sig om mere end 6 måneder, kan du fortsat være registreret i Danmark, hvis du tager ferieophold og weekender i Danmark – dog bliver det vurderet, om man lever op til kravene, hvilket kan variere fra sag til sag.

Man behøver ikke en arbejdstilladelse, hvis man er EU-borger, da Tyskland er medlem af EU. Får man arbejde i Tyskland, stopper man automatisk med at betale skat i Danmark og bliver derefter beskattet i Tyskland. De to skattesystemer er ens i deres udregning af skatten.

Sygesikring er lovpligtigt i Tyskland, og man kan ikke benytte sig af den danske, medmindre man fortsat er dansk statsborger og betaler skat i Danmark. Som udgangspunkt er det arbejdsgiveren, der skal sørge for, at du bliver tilmeldt denne.

Ud over det ovenstående er det selvfølgelig også vigtigt at huske at registrere sig som bortrejst i det danske CPR-register.

Vælg et flyttefirma, der har erfaring med flytning til Tyskland

Når man skal flytte internationalt, er det generelt en god idé at have en samarbejdspartner med erfaring med på vejen, da der kan opstå mange uforudsete situationer. Med et professionelt flyttefirma med mange års erfaring og speciale i internationale anliggender sikrer du dig nemlig, at der er taget højde for de typiske udfordringer, og at opgaven bliver udført med omtanke. Erfaringen med internationale flytninger vil også betyde, at leverandøren kan rådgive dig om ting, som du måske ikke selv ville have taget højde for ellers.

Hvad koster det at flytte til Tyskland?

For at give et reelt bud på en flytning til Tyskland, kræver det så mange oplysninger om opgavens omfang som overhovedet muligt. Det er vigtigt at vide, hvor man skal afhente inventaret, hvor meget der er, om der er særlige behov, fx i form af tungt inventar, og om der er tale om et hus, en lejlighed, et kontor – og på hvilken etage? Endvidere er Tyskland et stort land, så der er også prisforskel, afhængig af hvor i landet der skal transporteres til.

For at få det bedst mulige tilbud, er det nødvendigt at være ude i god tid, da en international flytning kræver grundig planlægning, og leverandører har bedre mulighed for at give en god pris, hvis de har god tid til at planlægge. Desuden vil alle transportmuligheder også være billigere, når de bliver booket i god tid.

Har du spørgsmål angående din flytning, vender vi gerne situationen med dig, så du kan få et overblik over, hvilke udfordringer du skal være opmærksom på.

Taggaard VIP img

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver.

Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

prioritet

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

opbevaring og lager

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Få et tilbud her!