fbpx

Flytning til Tyskland
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Tyskland

Hvis du står overfor at skulle flytte til Tyskland, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Tyskland, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Tyskland?

Vi har erfaringen med flytning til Tyskland

Står du og skal til at gennemføre en flytning til Tyskland, er der nogle tips til hvad der er en god idé at tage højde for. Lovgivningen er nemlig anderledes, og den danske sygesikring dækker kun danske skatteydere i Danmark. Hvad gør man så?

Det er vigtigt at opdatere sig på det juridiske aspekt, hvis man skal flytte hele sin tilværelse. Der er nemlig nogle andre regler og love i Tyskland. Disse varierer meget alt efter hvor lang tid, man agter at opholde sig i landet.

Hvis opholdet drejer sig om mindre end 6 måneder, kan du anmode om fortsat at være registreret med bolig i Danmark. Dette kan være praktisk i mange forskellige aspekter, hvis det blot er et arbejds- eller studieophold.

Drejer det sig om mere end 6 måneder, kan du fortsat være registreret i Danmark, hvis du tager ferieophold og weekender i Danmark – dog bliver det vurderet, om man lever op til kravene, hvilket kan variere fra sag til sag.

Man behøver ikke en arbejdstilladelse, hvis man er EU-borger, da Tyskland er medlem af EU. Får man arbejde i Tyskland, stopper man automatisk med at betale skat i Danmark, hvorimod man så skal betale den tyske i stedet. De to skattesystemer er ens i deres udregning af skatten.

Det er endvidere lovpligtigt at have sygesikring i Tyskland – man kan derfor ikke benytte sig af den danske, medmindre man fortsat er dansk statsborger, og betaler skat i Danmark. Denne udgift udregnes bl.a. af din indkomst. Som udgangspunkt er det arbejdsgiveren, der skal sørge for, at du bliver tilmeldt denne. Ud over dette, er det vigtigt at huske at registrere sig som bortrejst i det danske CPR-register.

Vælg et flyttefirma der har erfaring med flytning til Tyskland

Når man skal flytte internationalt, er det generelt en god idé at have en erfaringsrig samarbejdspartner med på vejen, da der kan opstå mange uforudsete situationer. Endvidere er det at finde den rette leverandør vanskeligt i sig selv, da de fleste danske leverandører ikke tager sig af internationale anliggender.

Med et professionelt flyttefirma med mange års erfaring og speciale i internationale anliggender sikrer du, at opgaven er udført med omtanke, og at typiske forhindringer ikke går glemt.

Ved større opgaver, er det af endnu større vigtighed at have erfaring og professionalisme med ombord. Der er mange udfordringer at støde på ved større flytninger, og det er vigtigt at have taget højde for så mange af dem som muligt før flytningen påbegyndes.

Hvad koster det at flytte til Tyskland?

For at give et reelt bud på en flytning til Tyskland, kræver det så mange oplysninger om opgavens omfang som overhovedet muligt. Det er vigtigt at vide hvor man skal afhente inventaret, under hvilke omstændigheder (Hus? Lejlighed? Kontor? 1. sal? 6. sal?), hvor meget man skal afhente, om der er tungt inventar, om der er særlige behov af nogen art, og hvordan tidsplanen ser ud.

Endvidere er Tyskland et stort land, og der er derfor stor prisforskel alt efter hvor i Tyskland, der skal transporteres til.

For at få de bedst mulige tilbud, er det nødvendigt at være ude i god tid. Der skal grundig planlægning til, og alle leverandører har bedre mulighed for at give lidt af sig økonomisk, når de får god tid til at planlægge det. Endvidere vil alle transportmuligheder også være billigere, når de bliver booket i god tid.

Har du nogen spørgsmål angående din flytning, vender vi gerne situationen med dig, så du kan få et overblik over hvilke udfordringer, som du skal være opmærksom på.

 

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!