Flytning til Portugal

Vi hjælper med din flytning til

Porto | Lissabon | Cascais | Faro | Albufeira

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Portugal

Hvis du står overfor at skulle flytte til Portugal, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Portugal, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

Hent huskeliste her

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Kontakt os for et tilbud

Vores kunder siger

!Alt er gået fuldstændig fantastisk - vi har været meget glade for det arbejde du har gjort for os. Helt tilbage fra tilbudsgivning - informationsniveau - præcision og ordholdenhed - din fremsynethed, da der pludselig udbrød strejke i Frankrig - til den endelige levering i Madrid, hvortil vi er flyttet permanent."

Helle, Fernando

"jeg har haft fornøjelsen af at flytte med Taggaard Movers to gange - til og fra Spanien. Taggaard er en effektiv, sikker og meget behagelig partner i processen; Torben har styr på logistikken og alle detaljerne. Jeg vil bestemt anbefale Taggaard Movers til internationale flytninger i Europa."

 
Magnus Bach

"Uovertruffen flytning fra Cambridge i England til København. Alt blev pakket og flyttet med største omhu og professionalisme. Derudover er Torben altid flink og venlig at tale med, og er en mand man kan stole på. Jeg ville give Torben og hans firma 6 ud af 5 stjerner hvis jeg kunne, og vil varmt anbefale ham til alle der skal flytte indenfor EU."

 
Thomas H.

Skal du flytte til Portugal?

Vi har erfaringen med flytning til Portugal

Overvejer du en flytning til Portugal? Så bør du have med i dine overvejelser, at en samarbejdspartner med erfaring i flere tilfælde kan være en klog investering. Og erfaringen har vi hos Taggaard Movers.

Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter til Portugal?

Når man flytter internationalt, er der en række vigtige ting, man bør tage højde for i sin planlægning. Der kan fx være forskellig lovgivning, andre reguleringer, tilladelser og systemer, man skal oprettes i, før man endeligt kan flytte sin tilværelse. Det gælder små, såvel som store projekter, både på den private front og i erhvervssektoren.

Da Portugal er medlem af EU, gør det hele processen en del lettere, men man bør dog stadig ikke tage for let på opgaven, da vigtige detaljer nemt kan smutte ellers. Eksempelvis bør man vide, at man som EU-borger har ret til at opholde sig i landet i op til 3 måneder, når man flytter til Portugal. Efterfølgende skal man ansøge om opholdstilladelse. Det kræver typisk en arbejdskontrakt eller en tilmeldelse til et studium at opnå, da deres udgangspunkt er, at man skal have incitament for at slå sig ned permanent.

Da den danske sygesikring ikke dækker i Portugal, skal man have en portugisisk sygesikring. Portugal er kendt for at være tilhænger af brugerbetaling, så man skal være forberedt på selv at skulle betale et vist beløb for at komme til lægen.

For at få en arbejdstilladelse i Portugal, skal man have et skattekort. Det kan anskaffes på et lokalt skattekontor.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Portugal

Det kræver en stor portion tillid at lægge sine ejendele i hænderne på en leverandør, som derefter skal fragte det til et andet land, hvor alting er ukendt. Det er derfor vigtigt, at du har en god fornemmelse af din leverandør, så det bliver en positiv oplevelse. Hos Taggaard Movers er vi eksperter i internationale flytninger, og vi har masser af erfaring med at få processen til at glide – og vi ved, hvilke eventuelle forhindringer der skal tages højde for.

Pris ved flytning til Portugal

Når man som kunde beder om et godt tilbud på en international flytning, fx til Portugal, er der én ting, som er altafgørende – og det er oplysninger. At forberede en flytning er altid et puslespil, og det gælder i særdeleshed, når det er på tværs af landegrænser. Derfor har leverandøren brug for at vide så mange detaljer omkring flytningen som muligt: Hvor lang en distance er der fx tale om? Hvordan er forholdene for både afhentning og aflæsning? Er der særlige forhold ved noget af inventaret; noget som eksempelvis er skrøbeligt eller kræver, at der benyttes særligt værktøj.

Alle oplysninger er relevante og vil hjælpe os med at strikke et præcist tilbud sammen uden uforudsete udgifter af nogen art, men det allervigtigste er nok tidsrammen. Hvis du angiver en bred tidshorisont, har leverandøren langt bedre mulighed for at sammensætte en funktionel og effektiv plan for flytningen. Det gør sig også gældende på den økonomiske front, da leverandøren kan sænke prisen på tilbuddet grundet lavere omkostninger.

Få et tilbud på flytning til Portugal

Har du spørgsmål omkring en større eller mindre flyttesag fra Danmark til Portugal, så kontakt os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt vejledning til, hvordan du på bedst mulig vis kan få løst din opgave.

Få et tilbud Kontakt os Hent huskeliste her

Kombinationsflytning

Ved kombinationsflytning fylder vi vores flyttebil med bohave fra flere klienter - og dermed kan vi tilbyde en mere favorabel pris. I disse tilfælde afhænger leveringsdatoen af vores tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Vi sørger altid for at hente godset ind og opbevare det sikkert på vores lager indtil den næste tur til pågældende destination. 

Kontakt os her
VIP-flytning med Taggaard Movers

VIP-flytning

Vores VIP-flytning er løsningen, der indeholder alt hvad I har brug for. Vi sørger for alt, lige fra forsvarlig nedpakning af jeres nipsting i flyttekasser til den særlige transport af jeres antikke klaver. Herudover tilbyder vi også fuld service på ankomststedet, hvor vi pakker ud og opsætter både tv og gardiner, så jeres nye hjem i udlandet er klar til jer, når I ankommer.

Kontakt os her

Prioritetsflytning

Vil I gerne have fuld kontrol over processen ved flytningen, så skal I overveje vores prioritetsflytning.

Denne løsning er især populær, når der er øvrige ting, der skal tages højde for på ankomststedet. Her bestemmer I nemlig selv leveringsdatoen til den pågældende destination, hvilket gør det meget nemmere at få leveringen til at passe ind med jeres øvrige planer.

Kontakt os her

Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte brug for en midlertidig opbevaring af bohave. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, og vi har faciliteterne til at opbevare jeres ting på en god og sikker måde. I bestemmer selv om I selv leverer jeres bohave på vores lager, eller om I ønsker hjælp til afhentning.

*Lån af flyttekasser er gratis, og I får 1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

Kontakt os her