Flytning til Tyskland
Vi hjælper med din flytning

Få et godt tilbud

Få et godt tilbud på flytning til Portugal

Hvis du står overfor at skulle flytte til Portugal, skal du blot udfylde formularen herunder for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om?

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til din flytning til Portugal, har vi erfaringen og svarene på dine spørgsmål.

Hvad skal du huske?

Sørg for at huske det hele før du flytter

Når du man skal flytte uden for landets grænser, er der en masse ting man skal huske. Derfor får du her en liste med de vigtigste ting.

GRATIS BESIGTIGELSE AF DIT FLYTTEGODS

Det er altid gratis at få en besigtigelse af dit indbo. Kontakt os og lav en aftale.

Skal du flytte til Portugal

Vi har erfaringen med flytning til Portugal

Overvejer du en flytning til Portugal? Så bør du have med i dine overvejelser, at en samarbejdspartner med erfaring i flere tilfælde kan være en klog investering. Det har vi i Taggaard Movers.

Hvad skal du være opmærksom på når du flytter til Portugal?

Der kan være mange udfordringer, når man flytter på tværs af landegrænserne. Der kan være forskellig lovgivning, andre regulationer, tilladelser og systemer man skal oprettes i, før man endeligt kan flytte sin tilværelse. Det gælder små såvel som store projekter, både på den private front og i erhvervssektoren.

Når man flytter internationalt, er der en række vigtige ting, man bør tage højde for i sin planlægning. Da Portugal er medlem af EU, gør det hele processen en del lettere, men man bør dog stadig ikke tage for let på opgaven.

Når man flytter til Portugal, har man som EU-borger ret til at opholde sig i landet i op til 3 måneder. Efterfølgende skal man dog ansøge om opholdstilladelse. Det kræver typisk en arbejdskontrakt eller en tilmeldelse til et studium at opnå, da deres udgangspunkt er, at man skal have incitament for at slå sig ned permanent.

Da den danske sygesikring ikke dækker i Portugal, skal man have en portugisisk sygesikring. Portugal er kendt for at være tilhænger af brugerbetaling, og det medfører at du eksempelvis selv vil skulle betale et vist beløb for at komme til lægen.

For at få en arbejdstilladelse i Portugal, skal man have et skattekort. Det kan anskaffes på et lokalt skattekontor.

Vælg et flyttefirma med erfaring i flytning til Portugal

Det kan være vanskeligt at finde frem til en leverandør, der behersker kompetencerne til at løse opgaven for dig uden små bump på vejen, der går i glemmekassen. Det kræver nemlig massere af erfaring at have udarbejdet en proces der sørger for, at der er taget højde for alle forhindringer. Desuden er størstedelen af alle flyttefirmaer i Danmark begrænset til det nationale og / eller regionale, på trods af at de er dygtige. Vi laver kun internationale flytninger.

Det kræver massere af tillid at lægge sine ejendele i hænderne på en leverandør, som så skal fragte det til et andet land, hvor alting er ukendt. Det er derfor vigtigt, at du har en god fornemmelse af din leverandør, så oplevelsen ikke bliver ubehagelig.

Pris ved flytning til Portugal

Som kunde er det vigtigt at forstå, at leverandøren har et stort puslespil som skal gå op, når de tager en opgave. Derfor kan det være vigtigt at starte projektet op med en forholdsvist bred tidsramme. Det vil også give leverandøren bedre mulighed for at strikke et godt tilbud sammen, så der også er penge at spare. Når man beder om et tilbud fra en leverandør, er det vigtigt at videregive så meget information som muligt. Hvor meget skal flyttes? Er der særlige behov? Bor du i rækkehus, eller på 6. sal? Er der flere etager?

Alle oplysninger er relevante, og vil hjælpe os med at strikke et præcist tilbud sammen uden uforudsete udgifter af nogen art.

Vi går meget op i, at vores kunder skal være trygge, og samtidig kunne følge med i hele processen. Hvis du har spørgsmål, har behov for at få uddybet noget eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, så giv os et kald.

Kombination

Ved kombinationsflytning kan vi på basis af en fyldt flyttebil, tilbyde en mere favorabel pris, men her afhænger leveringsdatoen af Taggaard Movers tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Kontakt os her

Prioritet

Ved Taggaard Movers prioritetsflytning bestemmer De selv leveringsdatoen til den pågældende destination.

Kontakt os her

Opsamling

Hos Taggaard Movers har vi mange opgaver der ikke kræver en hel flyttebil. I disse tilfælde henter vi godset ind, og placerer det på vores lager. Her bliver de opbevaret indtil den næste tur til pågældende destination.

Kontakt os her

VIP

Taggaard Movers tilbyder en totalløsning, der indebærer alt, lige fra nedpakning i flyttekasser, til nedpakning af Monet-maleriet, B&O fladskærmen eller den antikke kommode i specialdesignede kasser fremstillet på mål til opgaven af vores snedker.

Vi tilbyder også fuld destinationsservice med udpakning, opsætning af hi-fi, tv og gardiner – alt hvad I ønsker, således at huset er indflytningsparat når I ankommer. For at sikre den bedste service, har vi danske montører med over alt. Med VIP Flytning gør Taggaard Movers dit nye hjem i udlandet klar til indflytning.

Kontakt os her

Opbevaring

1 måned gratis ved minimum 2 måneders opbevaring.

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave. For at dække ethvert behov, tilbyder Taggaard Movers naturligvis forskellige opbevaringsformer. Vi har faciliteterne til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Du bestemmer selv om du kommer med dit bohave til vores lager eller du ønsker at vi skal afhente, det samme gælder selvfølgelig den anden vej også.

Husk når i opbevarer hos os kan i låne flyttekasser gratis.

Kontakt os her

Få et tilbud her!